Menu
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

A Selye János Egyetem Nyílt napja

A 2015-ös nagy sikerre való tekintettel 2016-ban is közösen szervezi meg nyílt napját a Selye János Egyetem három kara. Az érdeklődők minden információt egy helyen, az egyetem Konferencia-központjában érhetnek el.

Az előző Nyílt Nap képei itt tekinthetőek meg:

„SJE NYÍLT NAP – Megnyitó”
Előadások – Bemutatkoznak a karok
A Gazdaságtudományi-, a Tanárképző- és a Református Teológiai Kar is bemutatkozik majd egy-egy előadás formájában, melyek idén eltérő időpontokban kezdődnek, így az érdeklődők akár az összes kar bemutatkozóján részt vehetnek.

„SJE NYÍLT NAP – Előadások”
Standok – játék és információ
A folyosón az egyes szakok, tanszékek standjai mellett a tanulmányi osztály is jelen lesz, akik a jelentkezés menetéről tájékoztatnak majd. A Hallgatói Önkormányzat vetítőtermében a diákélet legemlékezetesebb pillanatait tekinthetik meg, az oda vezető úton pedig egy fényképkiállítás várja a kíváncsiskodó szempárokat.

„SJE NYÍLT NAP – Standok”
Nyereményjátékok – légy aktív és nyerj!
A Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központjának termében munkatársaink szerencsekerékkel készülnek. A helyszíni nyereményekért cserébe nincs más teendő, mint kitépni a regisztrációnál kiosztott kiadványban található kérdőívet, kitölteni azt és bedobni a kihelyezett urnába! Az aktívan érdeklődőkre és pecséteket gyűjtőkre újabb nyeremények várnak a 2016-os beiratkozáson.

„SJE NYÍLT NAP – Taláros fotózás”
Látogatások
A délutáni órákra is érdemes maradni, hiszen a Sportközpont mellett az egyetem épületeit és a kollégiumokat is megtekinthetik az érdeklődők.

A helyszín
Írd be a GPS-edbe a következő koordinátákat és parkolj le ingyenesen: 47°45'16.1"N 18°07'58.5"E

Mindenkit sok szeretettel várunk az első, és remélhetőleg nem utolsó egyetemi élményének helyszínére a Selye János Egyetem Konferencia-központjába (Rév-Komárom, Vár utca 2.) 2016. február 16-án. Ne feledd: Jól jársz, ha ide jársz!