Hlavné menu UJS

Promócie na našej univerzite

Návštevníci, ktorí na UJS zavítali v mesiacoch jún a júl, mohli stretnúť spokojných mladých ľudí a ich príbuzných oblečených do sviatočných šiat, s rozžiareným a optimistickým pohľadom. Z roka na rok práve v tomto období prebiehajú na UJS promócie – slávnostný akt, v rámci ktorého si môžu naši absolventi vychutnať ovocie svojej vytrvalej a húževnatej práce a prevziať diplom potvrdzujúci úspešné ukončenie štúdia. Od vlaňajšieho roka môžu naši študenti popri dvojjazyčnom diplome o ukončení štúdia v slovenskom a anglickom jazyku prevziať aj dvojjazyčný diplom v slovenskom a maďarskom jazyku.

Reformovaná teologická fakulta odovzdala svojim absolventom diplomy dňa 18. júna v rámci slávnostnej promócie spojenej s bohoslužbou v priestoroch kostola reformovanej cirkvi v Komárne. Na slávnostnej udalosti prevzali diplom o ukončení štúdia 3 absolventi fakulty študijného programu Reformovaná teológia na magisterskom – spojenom 1. a 2. stupni štúdia, a 9 absolventi študijného programu Misiológia, diakonia a sociálnu starostlivosť na bakalárskom stupni štúdia.

Na Ekonomickej fakulte našej univerzity sa slávnostné odovzdanie diplomov konalo v dňoch 6. a 7. júla v aule konferenčného centra UJS. Na fakulte úspešne ukončilo štúdium a získalo diplom 63 absolventov študijného programu Ekonomika a manažment podniku na magisterskom, 19 študentov  študijného programu Riadenie podniku taktiež na magisterskom stupni štúdia, ďalej 14 študentov bakalárskeho študijného programu Aplikovaná informatika a 62 študentov bakalárskeho študijného programu Podnikové hospodárstvo a manažment.  

Úspešní absolventi magisterských študijných programov Pedagogickej fakulty – 61 absolventov Učiteľstva umelecko-výchovných a výchovných predmetov v kombinácii a 44 absolventov študijného programu Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie  –  prevzali svoje diplomy v rámci slávnostnej promócie konanej dňa 23. júna. Slávnostná udalosť spojená s odovzdaním diplomov pre absolventov bakalárskych študijných programov Učiteľstva umelecko-výchovných a výchovných predmetov v kombinácii v počte 34 a Predškolskej a elementárnej pedagogiky v počte 50 sa konala dňa 7. júla.  Ďalších 19 študentov fakulty úspešne absolvovalo rigorózne konanie a získalo oprávnenie používať akademický titul PaedDr.

Členovia akademickej obce a zamestnanci našej univerzity i touto cestou gratulujú absolventom UJS a pri napĺňaní cieľov a zámerov prajú veľa úspechov.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem