Hlavné menu UJS

Deň otvorených dverí 2018

Viac než 600 záujemcov navštívilo tento rok Deň otvorených dverí Univerzity J. Selyeho, kde sa  návštevníkom predstavili všetky tri fakulty univerzity.

Úvodom podujatia sa návštevníkom prihovoril rektor UJS György Juhász. Po príhovore rektora sa v aule uskutočnili prednášky jednotlivých fakúlt a počas prestávok medzi prednáškami, resp. po ich ukončení mohli záujemcovia navštíviť informačné stánky katedier univerzity, kde sa mohli informovať u vysokoškolských učiteľov a študentov univerzity o možnostiach štúdia.

Ako minulý, tak aj tento rok pritiahol najviac návštevníkov atraktívny informačný stánok Katedry matematiky a informatiky, kde sa záujemcovia mohli oboznámiť s robotmi, 3D tlačou, drónmi ako aj  mnohými ďalšími zaujímavosťami. Aj pri informačnom stánku Katedry chémie mohli záujemcovia sledovať zábavné a pútavé experimenty, a pri stánku Katedry biológie riešiť zaujímavé otázky.

Pri informačnom stánku Študentských domovov návštevníci získali informácie o možnostiach ubytovania v internátoch, a pri stánku Úseku pre medzinárodné vzťahy sa mohli informovať o mobilitných programoch a možnostiach štúdia v zahraničí. Stánok študentskej samosprávy poskytol možnosť záujemcom nahliadnuť do študentského života na UJS.

Organizátori vyjadrujú poďakovanie všetkým účastníkom, ktorí počas Dňa otvorených dverí navštívili našu alma mater.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem