Hlavné menu UJS

Oznam - Voľby kandidáta na funkciu rektora UJS (26. 11. 2020)

OZNAM

Voľby kandidáta na funkciu rektora UJS (26.11.2020)

ZOZNAM KAndidátov NA FUNKCIU REKTORA Univerzity J. Selyeho

Na základe zverejneného vyhlásenia o voľbách kandidáta na funkciu rektora UJS oznamujem akademickej obci univerzity zoznam kandidátov:

Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD.
Dr. habil. Ing. István Szőköl, PhD., Ing-Paed IGIP
Prof. RNDr. János Tóth, PhD.

Predvolebné zhromaždenie členov akademickej obce univerzity, kde kandidáti na funkciu rektora UJS vystúpia so svojím programom, sa uskutoční dňa 26.11.2020 o 9:00 hod. bez fyzickej prítomnosti členov akademickej obce (podľa zákona 93/2020 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v čase mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu).

Z prezentácií kandidátov na funkciu rektora sa zabezpečí verejný priamy prenos, sprístupnený na webovej stránke: https://www.ujs.sk/rektorvalasztas2020/

Kandidáti na funkciu rektora môžu byť fyzicky prítomní v aule UJS, alebo svoj prejav prednesú online. Poradie prejavov sa určí žrebovaním na mieste.

Otázky pre kandidátov na rektora môžu predložiť členovia akademickej obce UJS a členovia Správnej rady UJS elektronicky na e-mailovú adresu. Predsedníčka AS UJS zverejní e-mailovú adresu na webovej stránke UJS najneskôr do 25. novembra 2020 16:00 hod. Konkrétny e-mail, okrem samotnej otázky, musí obsahovať meno kandidáta na rektora, od ktorého sa odpoveď očakáva, ďalej meno a pracovisko, resp. ročník a študijný program člena akademickej obce UJS alebo Správnej rady UJS. Jednotlivé mailové otázky akademickej obce sa majú posielať z oficiálnych UJS-adries (okrem členov Správnej rady UJS).

Po predvolebnom zhromaždení členovia Akademického senátu UJS volia kandidáta na funkciu rektora UJS dňa 26.11.2020.

12.11.2020, v Komárne
PaedDr. Andrea Puskás, PhD.
predseda AS UJS

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem