Hlavné menu UJS

Pozvánka na predvolebné zhromaždenie členov akademickej obce

Pre členov akademickej obce UJS
Komárno, 19. 11. 2020

Vážená akademická obec!

Srdečne Vás pozývam na predvolebné zhromaždenie členov akademickej obce UJS, kde kandidáti na funkciu rektora UJS vystúpia so svojím programom. Zhromaždenie sa uskutoční dňa 26.11.2020 o 9:00 hod. Vzhľadom na ohrozenie verejného zdravia z dôvodu ochorenia COVID-19, spôsobený koronavírusom, zo zasadnutia akademickej obce UJS sa zabezpečí verejný priamy prenos, sprístupnený na webovej stránke:

https://www.ujs.sk/rektorvalasztas2020/

Otázky pre kandidátov na funkciu rektora môžu predložiť členovia akademickej obce UJS a členovia Správnej rady UJS elektronicky na e-mailovú adresu. E-mailová adresa bude zverejnená na webovej stránke UJS najneskôr do 25. novembra 2020 do 16:00 hod. Konkrétny e-mail, okrem samotnej otázky, musí obsahovať meno kandidáta na rektora, od ktorého sa odpoveď očakáva, ďalej meno a pracovisko, resp. ročník a študijný program člena akademickej obce UJS alebo Správnej rady UJS. Jednotlivé otázky sa posielajú výlučne z oficiálnych e-mailových adries UJS (to sa nevzťahuje na členov Správnej rady UJS).

S pozdravom,

PaedDr. Andrea Puskás, PhD.
predseda Akademického senátu UJS

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem