Hlavné menu UJS

Študentská vedecká odborná činnosť

UNIVERZITNÉ KOLO

Rada ŠVOČ UJS v Komárne vypisuje pre akademický rok 2014/15 univerzitné kolo ŠVOČ pre študentov UJS. Konferencia sa koná pod záštitou rektora UJS, doc. RNDr. Jánosa Tótha, PhD.

Miesto konania
Univerzita J. Selyeho v Komárne Konferenčné centrum UJS (Hradná 21, 945 01 Komárno)

Termín konania súťaže
15. apríl 2015

Plánované sekcie
Moderná filológia a literatúra Biologické a chemické vedy Ekonomické vedy Historické vedy Informatické vedy Maďarský jazyk a literatúra Matematické vedy Predškolská a elementárna pedagogika Pedagogické vedy Teologické vedy Na základe odovzdaných prihlášok sekcie budú upresnené.

Spôsob prihlasovania
Vyplnenú a podpísanú prihlášku (Príloha č.1. smernice č. 5/2013 o študentskej vedeckej odbornej činnosti UJS) je potrebné odovzdať dekanovi príslušnej fakulty UJS do 11. marca 2015.

Termín odovzdania prác
Prácu vypracovanú podľa smernice č. 5/2013 o študentskej vedeckej odbornej činnosti UJS je potrebné odovzdať podľa smernice a podľa pokynov dekanov fakúlt do 25. marca 2015 na dekanáty príslušných fakúlt.

Ocenenie
Za prvé, druhé a tretie miesto výhercom každej sekcie bude udelené štipendium podľa odseku 2 d) článku 6 Štipendijného poriadku Univerzity J. Selyeho v Komárne.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem