Hlavné menu UJS

Deň Otvorených dverí na UJS

Dňa 17. februára 2015 ─ na rozdiel od predchádzajúcich rokov ─ Univerzita J. Selyeho usporiadala Deň otvorených dverí jednotne, t.j. všetky tri fakulty sa predstavili spoločne pre záujemcov.

Podujatie navštívilo viac ako 400 návštevníkov. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať všetkým, že svojou prítomnosťou poctili našu univerzitu. Deň otvorených dverí otvoril s príhovorom p. rektor János Tóth, po ňom nasledoval p. prorektor Peter Csiba, ktorý predstavil program podujatia. Na samostatných predstaveniach fakúlt sa záujemcom prezentovali prednáškami pán prof. László Józsa, p. prodekan Attila Mészáros a p. dekan Attila Lévai. Počas zbierania informačných letákov a pečiatok sa mohli záujemcovia oboznámiť s robotmi v prevádzke, zbierať poznatky o elementárnej pedagogike, biológie ako aj o humanitných vedách, dokonca aktívne sa zúčastniť chemických experimentov.

V miestnosti kariérneho poradenstva sa uchádzači mohli porozprávať s absolventmi našej univerzity. Návštevníci sa dozvedeli o možnostiach štúdia v zahraničí, ako aj o druhoch štipendií, ktoré môžu získať počas štúdia. Pre záujemcov pracovníci študijných oddelení poskytli informácie o postupe podania elektronickej prihlášky. V miestnosti Študentskej samosprávy sa premietali fotky a videá z pestrého života študentov, z akcií usporiadaných na univerzite. V ďalšej časti dňa sa záujemcovia mohli oboznámiť s univerzitnou knižnicou, telocvičnou, mohli obhliadnuť výstavu historických peňazí z Maďarskej národnej banky, ako aj odfotiť sa pred tabuľou ako absolventi v talári. Sme vďační všetkým účastníkom, ktorí svojou prítomnosťou prispeli k úspešnosti Dňa otvorených dverí.

Dúfame, že naše programy poskytli užitočné informácie a pozitívne zážitky z tohto dňa. Veríme, že sa nám podarilo presvedčiť uchádzačov o tom, že Univerzita J. Selyeho je dobrou voľbou pre každého, a že ich môžeme v septembri opäť privítať na našej univerzite, no tentokrát už ako našich študentov.


UJS - oficiálna stránka | Facebook
 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem