Hlavné menu UJS

Úspešná účasť študentov UJS na celoštátnom kole ŠVOČ

Celoštátna vedecká konferencia študentov (ŠVOČ ─ OTDK) je najvýznamnejšou súťažou Maďarska v oblasti študentskej vedeckej a odbornej činnosti. Podujatie popri súťažení slúži aj ako fórum, kde sa môžu mladí bádatelia oboznámiť s výskumnou činnosťou ostatných študentov z ďalších inštitúcií. Súťaž je otvorená nielen pre študentov vysokých škôl z Maďarska, ale aj pre zahraničných študentov maďarskej národnosti.

Konferencia sa koná dvojročne, každú sekciu organizuje iná inštitúcia, v rôznych mestách Maďarska. Hnutie ŠVOČ, ale aj predmetné podujatie má v Maďarsku už dlhoročné tradície, keďže  v roku 2015 sa konalo už tridsiate druhé kolo celoštátnej ŠVOČ, tentoraz so 16 sekciami.

UJS od svojho vzniku podporuje úsilia svojich študentov smerujúce k účasti na tejto významnej udalosti s cieľom dosiahnuť čo najlepšie výsledkov na nej. Tento rok reprezentovali našu univerzitu nasledovní študenti s oceneniami:

Bc. Patrik Baka

Sekcia spoločenských vied

3. miesto

Sekcia humanitných vied

osobitná cena

Bc. Dominika Baková

Sekcia ekonomických vied

3. miesto

Brigita Harangozóová

Sekcia telesnej výchovy a športu

osvedčenie o účasti

Mgr. Tamás Méri

Sekcia ekonomických vied

osvedčenie o účasti

 Gábor Rácz

Sekcia informatiky

osvedčenie o účasti

Bc. Mónika Süli Derzsi

Sekcia telesnej výchovy a športu

osobitná cena

Autorom ocenených prác gratulujeme a ďakujeme všetkým študentom a vedúcim prác, ktorí sa aktívne zapojili do študentskej vedeckej odbornej činnosti.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem