Hlavné menu UJS

Návšteva prezidenta Slovenskej republiky na Univerzite J. Selyeho

Počas svojej návštevy mesta Komárno prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska poctil svojou návštevou aj Univerzitu J. Selyeho. S vedením univerzity sa stretol na rektoráte, témou rokovania o.i. boli dôležité pozitívne výsledky dosiahnuté počas desaťročného pôsobenia univerzity, významnejšie plány a ciele týkajúce sa jej budúcnosti. Prezident si s veľkým záujmom vypočul správu a dodal, že z hľadiska Maďarov žijúcich na Slovensku považuje existenciu inštitúcie za dôležitú a vyjadril presvedčenie v súvislosti s úspešnou budúcnosťou univerzity a jej študentov.

Zároveň Univerzitu J. Selyeho uistil, že má jeho podporu. V ďalšej časti návštevy sa stretol so študentmi a pedagógmi univerzity v slávnostnej sále Dôstojníckeho pavilónu, kde diskutoval o otázkach súvisiacich s vnútornou a zahraničnou politikou. Študenti a vyučujúci UJS si pokladajú za česť, že prezident Slovenskej republiky aj so svojou návštevou vyzdvihol význam našej inštitúcie pre verejný život a pre Maďarov žijúcich na Slovensku .

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem