Hlavné menu UJS

Univerzita J. Selyeho na Letnej univerzite Martfeszt

V tomto roku sa už tretíkrát konal festival a letná univerzita pod názvom Martfeszt v obci Martovce (8.-12. júl). Spoluorganizátorom podujatia bola aj Študentská samospráva Univerzity J. Selyeho. Martfeszt ešte nikdy nebol taký úspešný ako teraz: najpopulárnejší deň prilákal viac ako 3000 návštevníkov, zároveň počas celého festivalu sa tam zišlo viac ako 8000 návštevníkov. Možnosť zúčastniť sa festivalu nevynechala ani delegácia Univerzity J. Selyeho.

Informačný servis o Univerzite J. Selyeho ponúkli na festivale dvaja referenti našej inštitúcie. Na podujatí sa zúčastnili zamestnanci Centra kariérneho poradenstva a rektorátu univerzity. S radosťou odpovedali na otázky záujemcov, pripravili letáky a malé darčeky. Aj touto formou šírili dobré meno Univerzity J. Selyeho.

Zároveň naši referenti prichystali aj rôzne dotazníky, ktoré skúmali individuálnu danosť a zručnosť mladých ľudí, najmä stredoškolákov. Pomocou otázok zameraných na ďalšie plány mladých sa našim kolegom podarilo zistiť záujem o našu univerzitu. Viacerí návštevníci festivalu sa už teraz vyjadrili, že ju nevyradia z radu ďaľších plánov a cieľov. Na populárnom podujatí sa vo veľkom počte zúčastnili študenti našej univerzity. Viacerí - nielen z kruhu organizátorov, ale aj z veľkej komunity táborujúcich - našli stan Univerzity J. Selyeho. I oni mohli vyplniť dotazník zameraný na sebapoznanie.

Mladí neodišli s prázdnymi rukami – po vyplnení testov a dotazníkov obdržali malý darček. Vyplnené testy budú vyhodnotené v Centre kariérneho poradenstva. Referenti srdečne očakávajú budúcich absolventov našej univerzity, a veľmi radi poskytnú pomoc pri zostavovaní životopisov a motivačných listov, v oblasti hľadania životných cieľov, skúmania slabých i silných stránok uchádzača o prácu.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem