Hlavné menu UJS

Prednáška rektora univerzity Semmelweis Egyetem na UJS

Univerzita J. Selyeho privítala dňa 24. novembra 2023 vzácneho hosťa, profesora Dr. Bélu Merkelyho, rektora univerzity Semmelweis Egyetem v Budapešti, ktorý predniesol prednášku na tému mentoringu. O prednášku odborníka prejavilo záujem viac ako dvesto študentov a učiteľov univerzity, prítomní boli aj zástupcovia z oblasti zdravotníctva.

Prezentácia rozoberala tri témy, ktoré zahŕňali oblasti kardiológie, vysokoškolského vzdelávania a športového lekárstva. Prednášateľ zdôraznil, že najdôležitejšou úlohou vysokého školstva a zdravotníctva je podpora a rozvoj talentov, mentoring a vytváranie vhodného odborného prostredia. Vo svojej prednáške vyzdvihol výskum a vedeckú prácu realizovanú na univerzite Semmelweis Egyetem, zlepšovanie kvality zdravotníckych služieb zavedených v maďarskom športe a vo vesmírnom výskume.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem