Hlavné menu UJS

Výzva na podávanie grantových projektov UJS

Rektor UJS v súlade so Smernicou rektora č. 6/2023 o zásadách udeľovania grantov pre mladých vedeckých pracovníkov a doktorandov na Univerzite J. Selyeho vyhlasuje výzvu na podávanie žiadostí o grantový projekt UJS.

Oprávnení žiadatelia sú

- doktorandi v dennej forme štúdia s výnimkou doktorandov v poslednom roku štúdia,

- vysokoškolskí učitelia alebo výskumní pracovníci zamestnaní na ustanovený týždenný pracovný čas, ktorí titul PhD. získali maximálne 5 rokov pred termínom podania žiadosti (mladí výskumní pracovníci).

Maximálna dotácia na jeden projekt je 2000 €. Granty sa udeľujú na jeden kalendárny rok na čiastočné alebo úplné krytie finančných výdavkov vedeckých projektov.

Žiadosť o grant sa podáva electronicky cez webový portal ujs.sk/unigrant v slovenskom alebo v anglickom jazyku do 2. februára 2024 a po vytlačení a podpise potrebných osôb má byť doručená na Rektorát UJS asistentke prorektora pre vedu a výskum Mgr. Adrienn Hernády do 6. februára 2024.

Rozhodnutia o úspešnosti žiadostí sa zverejnia do 29. februára 2024 na webovej stránke UJS.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem