Hlavné menu UJS

Úspešná akreditácia vnútorného systému zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania na Univerzite J. Selyeho

Výkonná rada Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo (“agentúra”) dňa 8. februára 2024 rozhodla, že vnútorný system Univerzity J. Selyeho (“vnútorný systém”) a jeho implementácia je v súlade so štandardmi pre vnútorný systém podľa zákona č. 269/2018 Z. z. o zabezpečovaní kvality vysokoškolského vzdelávania a o zmene a doplnení zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 

V zmysle rozhodnutia agentúry Univerzita J. Selyeho je oprávnená vytvárať, uskutočňovať a upravovať študijné programy

- v študijnom odbore ekonómia a manažment (1., 2. a 3. stupeň VŠ vzdelávania)
- v študijnom odbore informatika (1., 2. a 3. stupeň VŠ vzdelávania)
- v študijnom odbore matematika (3. stupeň VŠ vzdelávania)
- v študijnom odbore teológia (1., 2., 1.+2. a 3. stupeň VŠ vzdelávania)
- v študijnom odbore učiteľstvo a pedagogické vedy (1., 2. a 3. stupeň VŠ vzdelávania).

Akreditovaný vnútorný systém umožňuje ďalšie uskutočňovanie študijných proramov akreditovaných na fakultách, a navyše Univerzita J. Selyeho je oprávnená upravovať príslušné študijné program bez predchádzajúceho súhlasu agentúry a vytvárať vo vyššie uvedených študijných odboroch a stupňoch nové študijné programy.   

Univerzita J. Selyeho, ktorá oslavuje 20. výročie svojho vzniku, víta svojich študentov ako akreditovaná vysoká škola, ktorá spĺňa štandardy agentúry a poskytuje kvalitné vzdelanie všetkým študentom. Univerzita teda začína novú etapu svojej histórie s rozsiahlejšími možnosťami v oblasti vzdelávania.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem