Hlavné menu UJS

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ NA UNIVERZITE J. SELYEHO

Univerzita J. Selyeho zorganizovala dňa 14. februára 2024 Deň otvorených dverí, na ktorom privítala uchádzačov o štúdium, rodičov a partnerské inštitúcie.

Podujatie otvoril rektor György Juhász, ktorý vo svojom príhovore privítal budúcich študentov a záujemcov.

Počas Dňa otvorených dverí sa predstavili zástupcovia fakúlt, ktorí prezentovali ponuku študijných programov. Podujatia sa zúčastnilo viac ako 500 návštevníkov, ktorí mohi nahliadnuť do činnosti univerzity a stretnúť sa s VŠ učiteľmi, vedeckými pracovníkmi, súčasnými a bývalými študentmi univerzity.

Zamestnanci univerzity vítali návštevníkov v dvadsiatich piatich tematických stánkoch. Okrem katedier mali vlastné stánky aj inteligentné robotické centrum, knižnica, študentský domov, úsek pre vonkajšie vzťahy, študentská samospráva, študijné oddelenia, Jókaiho divadlo, Komárom City Marketing a v neposlednom rade aj skupina MOL.

Spomedzi sprievodných aktivít sa veľkému záujmu tešila výstava Hansa Selyeho, počítačová ekonomická simulácia a fakultatívna prehliadka budov univerzity.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem