Hlavné menu UJS

Konferencia CEEPUS na Univerzite J.Selyeho

V dňoch 25.-30. júna sa na UJS uskutoční medzinárodné vedecké sympózium a letná škola, organizátorom ktorej je naša univerzita. Miestom konania významného podujatia organizovaného v rámci siete CEEPUS s názvom Teaching and Learning Bioanalysis sa po mestách Graz, Záhreb a Varšava stáva Komárno.   

Stredoeurópsky výmenný program pre univerzitné štúdiá (CEEPUS) podporuje akademické mobility v strednej, východnej a juhovýchodnej Európe, prispieva k európskej integrácii a zdôrazňuje regionálne špecifiká. Program umožňuje rozvíjať spoluprácu slovenských a zahraničných vysokých škôl pomocou vytvárania akademických sietí, v rámci ktorých sa uskutočňuje vedeckovýskumná spolupráca a realizujú sa mobility študentov, doktorandov a vysokoškolských učiteľov.

Na konferencii v anglickom jazyku sa zúčastnia profesori z nasledovných vysokých škôl: University Sts.Cyril and Methodius – Skopje, University of Zagreb, University of Warsaw, University of Vienna, University of Pécs, University of Medicine and Pharmacy of Targu Mures, University of Debrecen, University "Goce Delcev" – Stip, State University of Medicine and Pharmacy "Nicolae Testemitanu", Neofit Rilski South-West University – Blagoevgrad, Univerzita Karlova  Praha, Babes-Bolyai University Cluj Napoca, Sapientia University Cluj Napoca,  Iuli Hatieganu University of Medicine And Pharmacy of Cluj Napoca.

V súčasnosti sa do programu aktívne zapájajú univerzity  z Albánska, Bosny a  Hercegoviny,  Bulharska, Českej republiky, Čiernej Hory, Chorvátska, Kosova, Maďarska, Macedónska, Moldavska, Poľska, Rakúska, Rumunska, Slovenskej republiky, Slovinska a Srbska.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem