Hlavné menu UJS

Návšteva prezidenta SR Andreja Kisku na UJS

Dňa 10. októbra zavítal na Univerzitu J. Selyeho vzácny hosť, prezident Slovenskej republiky, Andrej Kiska. V rámci svojej návštevy pred početným obecenstvom uskutočnil prednášku a viedol dialóg so študentmi našej alma mater. Prezident Slovenskej republiky sa k návšteve vyjadril nasledovne:

„Som veľmi rád, že som už druhýkrát mohol zavítať na túto vysokú školu. Po troch rokoch som tu znova. Aj minule a aj teraz som bol veľmi príjemne prekvapený. Študenti naozaj reagovali na to, čo rozprávam, vnímajú našu spoločnosť. Aj v diskusii zazneli otázky, ako vnímam Spojené štáty, Európsku úniu, Slovensko... Troška ma mrzí, že som nemohol ostať dlhšie, pretože som videl, že sa dvíhajú ďalšie ruky, ale žiaľ, program nepustí. Z pohľadu menšín – myslím si, že každý by mal mať možnosť získať vzdelanie vo svojom jazyku. Preto som rád, že takúto univerzitu tu máme a že z nej vychádzajú veľmi úspešní absolventi.“

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem