Hlavné menu UJS

XIII. kolo Študentskej vedeckej odbornej činnosti pre študentov maďarskej národnosti žijúcich na Slovensku a v Českej republike

V dňoch 22. a 23. novembra 2018 sa v Konferenčnom centre Univerzity J. Selyeho uskutočnilo XIII. kolo Študentskej vedeckej odbornej činnosti (ŠVOČ) pre študentov maďarskej národnosti žijúcich na Slovensku a v Českej republike. Cieľom podujatia bolo motivovať vedeckú činnosť študentov maďarskej národnosti, ktorí študujú na univerzitách a vysokých školách v Slovenskej alebo Českej republike.

Konferencie sa zúčastnili študenti Univerzity J. Selyeho, Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Univerzity Komenského v Bratislave a Vysokí učení technické v Brně. Do súťaže bolo prihlásených celkom 33 vedeckých študentských prác, ktoré boli vyhodnotené v týchto sekciách: Sekcia techniky, informatiky a chémie, Sekcia ekonomiky, Sekcia metodiky učenia a znalostnej technológie, Sekcie prírodných vied, Sekcia literárno-humanitných vied a Sekcia jazykovedných humanitných vied.

Symbolickú štafetu podujatia a organizáciu budúcoročného kola ŠVOČ prevzala Fakulta stredoeurópskych štúdií Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem