Hlavné menu UJS

V Berehove vystupoval spevácky zbor našej univerzity Cantus Iuventus

Na Vysokej škole Ferenca Rákocziho II. v Zakarpatskej oblasti v Berehove sa dňa 16. marca 2019 za účasti ôsmich zborov konalo X. Medzinárodné stretnutie zborov inštitúcií vysokoškolského vzdelávania, na ktorom sa po prvý raz zúčastnil aj ženský spevácky zbor Cantus Iuventus pod vedením Yvette Orsovics, na klavíri sprevádzala Agáta Csehiová.

Ildikó Orosz, rektorka hostiteľskej vysokej školy vyzdvihla, že stretnutie zborov považujú už roky za pozitívnu príležitosť, ktorá prebieha v duchu vzájomného spoznávania a porozumenia. Okrem zboru našej univerzity na podujatí vystúpili aj zbor Vysokej školy Ferenca Rákocziho II. v Zakarpatskej oblasti v doprovode zboru Inštitútu vyššieho odborného vzdelávania VŠ FR II., zbor Gaudeamus z mesta Nyíregyháza, Zmiešaný zbor Sedmohradskej kresťanskej univerzity  z mesta Oradea, Spevácky zbor Univerzity Károlya Eszterházyho z mesta Eger, zbor pedagógov "Bojánok" z Užhorodskej národnej univerzity, zbor Mukačevskej štátnej univerzity a zbor Strednej umeleckej školy z Užhorodu.

Na podujatí sa zúčastnil aj rektor našej univerzity György Juhász a dekan Reformovanej teologickej fakulty Attila Lévai..

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem