Hlavné menu UJS

Univerzitné kolo ŠVOČ

   V rámci Komárňanských univerzitných dní sa dňa 10. apríla už po päťnástykrát mohli študenti UJS zapojiť do univerzitného kola Študentskej vedeckej odbornej činnosti (ŠVOČ). V roku 2019 sa do súťaže zapojilo 40 účastníkov.
   Súťažné práce boli vyhodnotené v šiestich sekciách: sekcia ekonomických vied, sekcia matematiky a informatiky, sekcia pedagogických vied, sekcia historických, jazykových a literárnych vied, sekcia prírodných vied a sekcia teologických vied.
   Študenti, ktorí sa zapojili do ŠVOČ, mali možnosť rozvíjať svoje schopnosti, vedecké myslenie, tvorivé bádanie, prezentovať svoje odborné názory. Účasť na ŠVOČ dáva príležitosť študentom rozvíjať a prezentovať svoje poznatky, podať i obhájiť svoje názory na danú problematiku pred odbornou verejnosťou, a môže byť odrazom k ich perspektívnemu uplatneniu na trhu práce. 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem