Hlavné menu UJS

Návšteva vedenia univerzity Óbudai Egyetem na UJS

Spolupráca našej inštitúcie s univerzitou Óbudai Egyetem v Budapešti má už dávnejšie korene, partnerstvo sme nadviazali takmer pred desaťročím. Memorandum o vzájomnej spolupráci v oblasti vedy, výskumu a vzdelávania bolo podpísané v roku 2013, kým v decembri minulého roka podpísali rektori týchto dvoch univerzít zmluvu o spolupráci v rámci mobilitného programu Makovecz.  

Dňa 28. januára 2020 zavítala na UJS delegácia vedenia Óbudai Egyetem, na čele s rektorom univerzity Levente Kovácsom, v sprievode prorektorov Andrása Molnára, Annamárie Várkonyiné Kóczy a Imre Felde. Cieľom pracovnej návštevy bolo hľadanie nových možností posilnenia a prehĺbenia spolupráce v oblasti informatiky, vedy a výskumu. Delegácia sa počas stretnutia zúčastnila aj prehliadky Inteligentného robotického centra na FEI UJS. Na rokovaní zo strany UJS boli prítomní rektor György Juhász, prorektori Tibor Kmeť a János Tóth a dekan FEI Peter Csiba.

Diskusia sa viedla v konštruktívnej rovine a zaznelo množstvo nových návrhov na možnú budúcu spoluprácu v spomínaných oblastiach.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem