Hlavné menu UJS

12. marec 2020 – Nové opatrenia UJS v súvislosti so šírením koronavírusu

Rektor UJS v nadväznosti na mimoriadnu situáciu vyhlásenú vládou SR v súvislosti s rizikom šírenia nového koronavírusu, na základe rozhodnutia krízového štábu univerzity vydal dňa 12. marca 2020 príkaz rektora č. 2/2020, ktorým

I.

v záujme predchádzania vzniku a šírenia prenosných ochorení na UJS prikázal do 13. marca 2020 do 12.00 hod. uzatvoriť Študentský domov Čajka (ŠD). Zároveň prikázal všetkým študentom opustiť do uvedeného termínu priestory ŠD. Do budovy bude možné vstúpiť iba so súhlasom riaditeľa ŠD (Mgr. Attila Duba, tel. č.: + 421 907 898 329, e-mail: ).

II.

Ohľadne mobilít zamestnancov a študentov nariadil tieto opatrenia:

  1. Zákaz pracovných ciest zamestnancov a študentov, resp. všetkých zamestnaneckých a študentských mobilít do/zo zahraničia.
  2. Študentom a zamestnancom UJS, ktorí sa nachádzajú v zahraničí, dôrazne odporúčame ich návrat domov. Rozhodnutie, či účastníci mobilít prerušia/predčasne ukončia mobilitu, je na ich vlastnom uvážení. Je potrebné svoje rozhodnutie oznámiť (najlepšie elektronicky) kontaktným osobám v zahraničí, ako aj na UJS (Mgr. Adriana Kinczerová - koordinátorka mobilít, e-mail: ). Upozorňujeme, že k vyúčtovaniu výdavkov spojených s predčasným návratom zo zahraničnej mobility je potrebné odložiť si všetky potvrdenky a účtovné doklady, ďalšie pokyny budú zverejnené prostredníctvom webovej stránky UJS, príp. elektronickou poštou v dohľadnej dobe.
  3. Žiadame všetkých zamestnancov a študentov, aby sa po návrate zo zahraničia podrobili dobrovoľnej domácej karanténe v trvaní 14 dní. Žiadame zamestnancov UJS, aby o tejto skutočnosti informovali svojich priamych nadriadených. Toto opatrenie sa týka služobných, ako aj súkromných zahraničných ciest.
  4. Aktuálne informácie týkajúce sa mobilít sú dostupné: https://www.saia.sk/sk/aktuality/covid19-info-stipendisti/stipendisti-sk

Všetky uvedené opatrenia platia do odvolania.

Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD. v. r.
rektor

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem