Hlavné menu UJS

17. marec 2020 – Nové opatrenia UJS v súvislosti so šírením nákazy s koronavírusom

17. marec 2020 – Nové opatrenia UJS v súvislosti so šírením nákazy s koronavírusom

  1. Podľa Usmernenia ministerky školstva, vedy, výskumu a športu SR vo veci prerušenia vyučovania v školách a školských zariadeniach zo dňa 12. marca 2020 sa predlžuje doba prerušenia prezenčnej metódy štúdia v rámci uskutočňovania študijných programov, a to do 27. marca 2020 a odporúča jej nahradenie využívaním dištančných metód vzdelávania v tých predmetoch, pre ktoré je to možné.
  1. Rektor UJS poveruje prorektora pre vzdelávanie UJS prípravou úpravy harmonogramu akademického roka a posunutím realizácie prezenčnej metódy vzdelávania na neskôr po zrušení mimoriadnych opatrení.
  1. Od 17. marca 2020 od 13:00 hod, podľa aktuálnej situácie do 27. marca 2020,   bude UJS fungovať v núdzovom režime, pričom sa uzatvárajú všetky jej objekty, s výnimkou tých, ktoré sú nevyhnutné pre zabezpečenie tohto režimu.
  1. Návštevy do budov majú vstup zakázaný, povoľuje sa vstup iba na účely údržby budov. Vstup do budov v núdzovom režime bude umožnený iba  zamestnancom UJS, na základe ústneho povolenia príslušného vedúceho zamestnanca alebo ním písomne povereného pracovníka.
  1. Počas prerušenia prezenčnej výučby sa zakazujú osobné konzultácie.
  1. Kontaktnou osobou v prípade riešenia krízových situácií týkajúcich sa aktuálnej epidemiologickej situácie je kvestor UJS Ing. Norbert Tóth, e-mail: , tel. č. 0915 496 968.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem