Hlavné menu UJS

22. apríl 2020 – Usmernenie k univerzitnému kolu ŠVOČ na UJS

Rektor Univerzity J. Selyeho (ďalej len „rektor“ a „UJS“), ako štatutárny orgán UJS     v súlade s § 10 ods.1 zákona číslo 131/2002 Z. z. o vysokých školách v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o VŠ“), pri výkone funkcie rektora UJS podľa čl. 44 ods. 1 a 3 Štatútu UJS, v súvislosti s aktuálnou situáciou na Slovensku, na základe informácií o nebezpečenstve šírenia nákazy s koronavírusom (COVID-19) a v nadväznosti na opatrenia vyhlásené vládou SR, vydávam nasledovný príkaz:

  1.  

Metodické usmernenie k organizácii Študentskej vedeckej a odbornej činnosti na UJS

  1. Univerzitné kolo Študentskej vedeckej odbornej činnosti (ďalej len „ŠVOČ“) sa realizuje bez fyzickej prítomnosti študentov a členov hodnotiacich komisií na pracoviskách UJS.
  1. Každá komunikácia súvisiaca so ŠVOČ sa realizuje výlučne elektronickým spôsobom.
  1. Prezentácie, obsahujúce hlavné výsledky súťažných prác, v jednotnom formáte budú zverejnené na webovej stránke univerzity.
  1. Účastníci ŠVOČ reagujú elektronickou poštou na otázky a pripomienky posudzovateľov, resp. členov príslušnej hodnotiacej komisie.
  1. Hodnotiaca komisia hodnotí súťažnú prácu spolu s prezentáciou.
  1. Pri organizácii a hodnotení súťažných prác sa aplikujú ustanovenia Smernice č. 5/2013 o Študentskej vedeckej činnosti Univerzity J. Selyeho v rozsahu, ktorý umožňuje mimoriadna situácia vyhlásená vládou SR dňa 11. marca 2020.

II.

  1. Opatrenia, uvedené v tomto príkaze boli prerokované Kolégiom rektora UJS dňa 31. marca 2020.
  1. Uvedené opatrenia nadväzujú na opatrenia, nariadené predchádzajúcimi príkazmi rektora, a doplňujú a v prípade odlišnej úpravy nahradzujú nariadenia uvedené v tomto príkaze.
  1. Opatrenia, uvedené v tomto príkaze platia odo dňa vyhlásenia až do odvolania, najneskôr do odvolania mimoriadnej situácie na území SR.
  1. Tento príkaz nadobúda platnosť a účinnosť dňom jeho podpísania.

V Komárne 22. apríla 2020
Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD.
rektor UJS

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem