Hlavné menu UJS

Komárňanské univerzitné dni

Podujatia 16. ročníka Komárňanských univerzitných dní (19.-23. apríla 2021) sa uskutočnili dištančnou formou vo virtuálnom priestore. Na slávnostnom otvorení podujatia sa k študentom prihovoril rektor univerzity György Juhász a predseda študentskej samosprávy Adám Páldi. V rámci celotýždenného podujatia sa v pondelok a utorok venovali spoločenským témam, streda sa niesla v znamení vedy. V rámci 16. Komárňanských univerzitných dní sa v tento deň uskutočnilo univerzitné kolo Študentskej vedeckej odbornej činnosti (ŠVOČ) na UJS, do ktorého sa zapojilo 35 študentov so svojimi súťažnými prácami v 5-tich odborných sekciách.

Vo štvrtok si študenti vypočuli prednášky zamerané na tematiku kariérneho poradenstva a hľadania zamestnania, v rámci ktorých sa prezentovali aj zástupcovia veľkých nadnárodných spoločností.  V piatok sa uskutočnil virtuálny okrúhly stôl na tému Postavenie maďarského vzdelávania v Komárne, po ktorom nasledoval rozhovor o obnoviteľných zdrojoch v hospodárstve a o environmentálnej a ekologickej uvedomelosti občanov.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem