Hlavné menu UJS

Vzdelávanie mentorov na Pedagogickej fakulte UJS

Univerzita J. Selyeho hostila v dňoch 22. – 24. marca 2022 účastníkov nadnárodného projektového stretnutia s názvom MENTOR TRAINING. Projekt sa realizuje v spolupráci šiestich univerzít zo štyroch krajín, a to Univerzity v Novom Sade zo Srbska, Ekonomickej univerzity (Praha) a Ostravskej univerzity z Českej republiky, Katolíckej univerzity Károlya Eszterházyho v Egeri z Maďarska, Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre a Univerzity J. Selyeho v Komárne zo Slovenska. Program trojdňového projektového stretnutia pozostával z pracovných rokovaní partnerov projektu a multiplikačného podujatia, t. j. školenia mentorov. Program slávnostne otvoril rektor Univerzity J. Selyeho György Juhász a dekanka PF UJS Kinga Horváth, ktorí srdečne privítali prítomných hostí z partnerských inštitúcií.
 
Hlavným bodom projektového stretnutia bolo školenie mentorov, ktorého sa zúčastnilo 48 pedagógov z cvičných škôl univerzity a 8 zahraničných (maďarských) hosťujúcich pedagógov. Pedagógovia „mentortrainingu” za svoju aktívnu účasť na konci školenia získali certifikáty. Slávnostnú atmosféru pozdvihol a zároveň podujatie ukončil kultúrny program hudobnej formácie Apák (Otcovia). Podujatie sa uskutočnilo v rámci projektu MENTOR TRAINING 2020-1-SK01-KA201-078250, ktorý sa realizuje v rozmedzí rokov 2020-2023, s participáciou Univerzity J. Selyeho a vďaka spolufinancovaniu programu Európskej únie Erasmus+.
 
 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem