Hlavné menu UJS

Mgr. Boglárka Borovicza

Mgr. Boglárka Borovicza
Meno: Mgr. Boglárka Borovicza
Fakulta: Pedagogická fakulta
Katedra: Katedra chémie
Pracovné zaradenie: Laborantka
Kancelária: G212
E-mail:
Telefón: +421 35 32 60 734





Publikačná činnosť evidovaná v knižničnom katalógu KIS DaWinci - kis.ujs.sk

Skupina A1 - Knižné publikácie charakteru vedeckej monografie (AAA, AAB, ABA, ABB, ABC, ABD)
Počet záznamov: 0

Skupina A2 - Ostatné knižné publikácie (ACA, ACB, BAA, BAB, BCB, BCI, EAI, CAA, CAB, EAJ, FAI)
Počet záznamov: 0

Skupina B - Publikácie v karentovaných vedeckých časopisoch a autorské osvedčenia, patenty a objavy (ADC, ADD, AEG, AEH, BDC, BDD, CDC, CDD, AGJ)
Počet záznamov: 0

Skupina C - Ostatné recenzované publikácie (ACC, ACD, ADE, ADF, AEC, AED, AFA, AFB, AFC, AFD, AFE, AFF, AFG, AFH, BBA, BBB, BCK, BDA, BDB, BDE, BDF, BEC, BED, BFA, BFB, BGH, CDE, CDF)
Počet záznamov: 0

Skupina N - Ostatné recenzované publikácie (ADM, ADN, AEM, AEN, BDM, BDN, CBA, CBB)
Počet záznamov: 1
ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS  (1)

Skupina D - Ostatné - mimo kategórií MŠSR
Počet záznamov: 0

Počet záznamov spolu: 1

Menný zoznam publikácií:

ADN  Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Počet záznamov: 1


ADN 001 HEGEDŰS, Ondrej, Boglárka BOROVICZA, Katarína SZARKA, Dániel REMÉNYSÉG, Adriana MAŤOVÁ, Barnabás CZIBOR, Alžbeta HEGEDŰSOVÁ a Andrea VARGOVÁ. Fruit red colorants impact on the antiradical activity determined by DPPH method. DOI 10.5219/1374 Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences = Slovak Journal of Food Sciences : vedecký časopis pre potravinárstvo. Roč. 14, č. 1 (2020), s. 473-482. ISSN 1338-0230. SCOPUS.



Prehľad publikačnej činnosti evidované v "repco.ujs.sk"



 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem