Hlavné menu UJS

Informácie k začatiu výučby na UJS

Pri zaradení okresu Komárno do zelenej a oranžovej fázy Covid Automatu sa výučba v akademickom roku 2021/2022 na Univerzite J. Selyeho realizuje nasledovne:

  • dištančnou formou budú realizované prednášky, ktorých sa zúčastní viac ako 40 študentov;

  • prezenčnou formou budú realizované ostatné prednášky (t. j. prednášky s účasťou menej ako 40 študentov), semináre a praktická výučba študentov;

  • pre študentov 1. ročníkov externého štúdia sa prvý týždeň výučby začne prezenčne;

  • študenti vyšších ročníkov externého štúdia sa výučby zúčastnia dištančne.

Organizovanie výučby na UJS patrí do kompetencie fakúlt. Ďalšie informácie súvisiace s výučbou budú vysokoškolským učiteľom a študentom univerzity poskytnuté jednotlivými fakultami.

Podľa stanoviska Slovenskej rektorskej konferencie očkovanie je najefektívnejším prostriedkom pri prevencii proti šíreniu koronavírusu a je nevyhnutné pre bezpečnú prezenčnú výučbu. Konferencia preto naďalej odporúča očkovanie pre študentov a zamestnancov vo vysokom školstve na Slovensku. Zároveň si dovoľujeme upriamiť pozornosť doteraz nezaočkovaných študentov a zamestnancov na dôležitosť očkovania, ktoré je dostupné každému záujemcovi prostredníctvom registrácie na odkazoch:

https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia

https://vakcinainfo.gov.hu/

Študenti, ktorí požiadali o ubytovanie v ŠD Čajka, budú o podmienkach a postupe ubytovania informovaní neskôr.

Po zverejnení novej vyhlášky ÚVZ SR, týkajúcej sa vysokého školstva, budú vyššie uvedené informácie aktualizované.

V Komárne 31. augusta 2021
Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD., rektor

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem